غلفت از ویتامین ها در مواد غذایی کم مصرف
آب انار آب انار یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های خاورمیانه است و به تازگی در اروپا و آمریکا هم مورد استقبال قرار گرفته است آب انا در کاهش فشار خون بسیار موثر است و حاوی مقادیر زیادی ویتامین c است .
آلوچه خشک آلوچه حاوی مقادیر زیادی اسید و آنتی اکسیدان های موثر در مبارزه با انواع بیماری ها و از جمله سرطان است . آلو را می توان به عنوان اشتها آور و به جای تنقلات چرب و بیشترین مصرف کرد آلوی پخته نیز بسیار خوش طعم است و مواد مغزی آن با پخته شود از بین نمی رود.
شنبلیله این سبزی دربسیاری از کشورها از جمله مکزیک ، چین و یونان طرفداران زیادی دارد. شنبلیله حاوی مقادیر زیادی امگا 3 و 10 تا 20 درصد بیش از سایر سبزی ها حاوی آنتی اکسیدان مهار کننده تومورهای سرطانی است ، بهترین شیوه مصرف آن در سالاد و به جای کاهو است و استفاده از آن در بعضی غذاها طعم لذیذی به آن می دهد.
تخمه کدو تخمه کدو مغزی ترین بخش کدواست و منزنیم فراوانی دارد. خوب است بدانید کسانی که منزنیم کمی در خون آن ها وجود دارد. در خطر مرگ زود رس قرار دارند. پوست تخمه کدو حاوی فیبر است و خوردن آن هم توصیه می شود و البته باید خوب جویده شود. شما می توانید روزانه تخمه کدو را همراه تخمه آفتاب گردان و بادام میل کنید.
چغندر قند این سبزی شیرین را که طعم آن برای بسیاری از مردم خوشایند است ، اسفناج قرمز رنگ تصور کنید. چغندر حاوی مقادیر اسید فولیگ و ویتامین است که بر کاهش سطح اسد آمینه خون تأثیر زیادی دارد. علاوه بر این ، رنگدانه های چغندر ضد سرطان است . بهترین شیوه برای مصرف خام این ماده غذایی آن را رنده کنید و با یک قاشق روغن زیتون و کمی لیمو در تهیه سالاد از آن استفاده کنید برگ ها و ریشه چغندر نیز سرشار از مواد معدنی و ویتامین و آنتی اکسیدان است.
کلم یک فنجان کلم خرد شده حاوی 22 کالری به همراه مواد مغزی بسیار ارزشمند دیگر است. مهم ترین آن ها سولفورافین ، نوعی ماده شیمیایی است که به تولید آنزیم مهار کننده رادیکال های آزاد موثر در بروز سرطان کمک می کند به گفته دانشمندان این ماده ، موثرترین ماده شیمیایی در مبارزه با سرطان است. اما استفاده از آن در سالاد یا ساندویج معمول تر است. مخلوط کردن آن با روغن زیتون ، کره بادام زمینی ، لیمو ترش ، هویج ، سس تند، سالاد بسیار خوشمزه ای را به وجود می آورد که می توانید آن را 2 روز هم در یخچال نگه دارید.
دارچین این ادویه بسیار قدیمی و موثر ، طعم دوست داشتنی ولذیذی دارد. دارچین به کنترل قند خون کمک می کند و خطر ابتلا به امراض قلبی را کاهش می دهد.مبتلایان به دیابت نوع 2با مصرف دراچین نه تنها موفق به کنترل قند خون خود می شوند، بلکه می توانند میزان LDL(کلسترول ید ) خود را نیز تحت کنترل در آورند. استفاده از پودر آن در غذا و یا نوشیدنی های گرم است.
|